Testimonial: Catalin Patru

Salutare

Prius… Un nume necunoscut de mine pana acum ceva vreme; un nume complicat; un nume indepartat…

Toyota insa, un nume familiar; un nume de nadejde; un nume care inspira incredere, loialitate, fiabilitate. Un nume de care am fost foarte multumit ca fost posesor de avensis si yaris.

De putin timp, pentru mine, numele e complet:Toyota Prius.

Da, am devenit posesorul unui hybrid prius din 2009 (gen3), iar cel care a facut posibila aceasta intalnire intre mine si prius, liantul perfect, a fost prietenul Ionut Despa. Din primele minute pe care le-am petrecut la telefon am simtit ca e un om de nadejde, e acel om care iti ofera consultanta oricand, cu care te poti aventura linistit in aceasta poveste,noua pentru mine, si anume toyota prius.

Mi-a oferit chiar garantie 15000 km pentru masina achizitionata din “curtea lui”

Catalin Patru

Mi-a oferit tot sprijinul in ceea ce inseamna sistemul hybrid, mi-a explicat cum functioneaza, cum se intretine,etc. Mi-a oferit chiar garantie 15000 km pentru masina achizitionata din “curtea lui”, lucru semnificativ pentru mine.

Aceasta garantie e dovada vie ca isi respecta clientii dar in primul rand isi respecta propria munca cu care “isi hraneste“ pasiunea pentru sistemul hybrid. Nu in ultimul rand, e un om ale carui actiuni izvorasc din si prin credinta, lucru care imi intareste si mai mult increderea in munca lui si in relatia lui cu clientii.

Il recomand cu toata increderea si sper sa ramana fidel pasiunii lui si de acum inainte!

Cu respect,

Catalin Pătru.